Minőséget, garnaciával, pontosan és gyorsan!


Rólunk

Cégünk jelenleg két fő csapásirányban dolgozik, melyet kisebb-nagyobb pontokon összekapcsol. Az egyik csapásvonal a személybiztonsági szolgáltatások vonala melyben cégünk vállalja magánszemélyek, szervezetek és cégek, ingatlanainak teljes őrzés-védelmét. Szolgáltatásunkat bármilyen kondícióval el tudjuk látni, gondolunk itt az őrzés fajtájára, vagyonőrrel, kutyás vagyonőrrel, fegyveres vagyonőrrel és fegyveres kutyás vagyonőrrel. Szolgáltatásunkat kiegészíti szükség esetén központi diszpécser szolgálat és a kivonuló járőr szolgálat.

A másik csapás vonal már az építőipar területén található, itt a villanyszerelés és annak minden egyes formájában igyekszünk teljes és magas minőségű szolgáltatással megrendelőink igényeit kielégíteni. Az építőipar területén még a víz-, gáz-, fűtés,- és légkondicionáló- szerelés valamint burkolás.

A két fő csapásvonalat pedig ott kívánja cégünk összekapcsolni, mint például a biztonság szó… Mit is értünk ez alatt? A két üzletág cégünknél tökéletesen kiegészíti egymást. Az őrzés-védelem során felmerülő elektronikai őrzésnél szakembereink felmérik az igényeket, kockázatokat és biztonsági réseket majd szerelő csapatunk a riasztó, tűzjelző, megfigyelő rendszerek kiépítése során felhasználja azokat, a tökéletes védelem érdekében.

Cégünk alkalmazottai minden tekintetben megbízhatók, mind erkölcsileg mind pedig szakmailag kiválasztásukra nagy hangsúlyt fordítunk.

Bővebb információkat szolgáltatásunkról és termékekről a szolgáltatások menüpont alatt találhat.

Cégünk minden szolgáltatását, ingyenes felméréssel és árajánlat készítéssel vállalja tényleges megrendelés esetén. Minden általunk elvégzett munkára és beépített anyagra garanciát vállalunk.